Alfaglas förlänger som Huvudpartner
Publicerad: 2024-03-11
Huvudpartner
- Vi är stolta över vårt samarbete med Västerås IK och har idag förlängt vårt avtal med två år, berättar Niklas Danielsen, ägare av Alfaglas.

Alfaglas har i år varit huvudpartner till klubben för första gången. Samarbetet har varit ömsesidigt uppskattat, där vi bland annat har sett en stor upprustning i arena i och med skapandet av Alfaglas-logen. Nu väljer Alfaglas och Niklas Danielsen att förlänga avtalet med ytterligare två år och satsningen tillsammans med klubben utökas. 

Eriq Christiansson, försäljningschef Västerås IK
- Vi är otroligt stolta över detta avtal som visar att det görs ett bra och starkt arbete i klubben. Det har tagits stora steg de senaste åren och samarbetet med Alfaglas har under tiden varit på en ständig tillväxt.Att som klubb kunna skriva denna typ av avtal är ett starkt bevis på vår styrka i rådande konkurrens. Niklas med kollegor är trogna VIK-are sen många år, men det finns flera aspekter i samarbetet vilket är ett bevis på klubbens plats för näringslivet i Västerås med omnejd. 

Niklas Danielsen, ägare Alfaglas
- Vi har i år varit stolta över vårt samarbete som Huvudpartner. Klubben har utvecklats på många håll och vi vill vara med på den här resan framåt. Klubben är en anrik förening i en av Sveriges absolut största sporter. Man har fostrat spelare som i ledande roller vunnit allt; SM, VM och OS-guld. Gjort tusentals matcher i NHL med både individuella och lagmässiga utmärkelser. Alfaglas vill vara en del av nästa generation VIK-are som kommer att göra avtryck i Västerås, Sverige och internationellt. Det är ett långsiktigt arbete som är påbörjats och Vi har en stark tro på laget och det sportsliga arbetet som nu pågår. Att gnälla i sociala medier gör ingen glad - vi gör hellre som Kungen och vänder blad; mot ett starkare 24/25!

alfaglas Jimmy Gerdin
Västerås, SVERIGE - 28 FEBRUARI 2024 : ALFAGLAS logen är fullsatt med kvinnor för kvinnoträff under matchen i HockeyAllsvenskan mellan Västerås och Almtuna i ABB Arena Nord den 28 februari i Västerås

( Foto: Oliver Szabo ) 

Nyckelord Keywords: Ishockey, HockeyAllsvenskan, Västerås, Almtuna, ***Betalbild***, publik Oliver Szabo
Alfaglas siluette
alfaglas 2

Jimmy Gerdin