Jesper Johansson klar för VIK Hockey
Publicerad: 2018-02-15

VIK Hockey har värvat den 24-årige Jesper Johansson från Halmstad Hammers. Jesper Johansson har de senaste två säsongerna varit kapten för hallänningarna och är en forward som är rightare. Han ansluter till VIK Hockey under morgondagen och kommer få tröjnummer 14. 

Patrik Zetterberg kommenterar:

- Jesper är en ambitiös spelare som är skolad uppe i Skellefteå som är bra grundutbildad. En energispelare som går all-in och jobbar hårt hela tiden. Han drar sig inte för att vara obekväm, gillar att bryta in framför mål och ta sig till  lägen där det gör lite ont.

 

- Jesper har varit kapten i Halmstad, vilket visar att han är en gedigen lagspelare. Han underkastar sig alla roller ute på isen och går att nyttja i både powerplay och boxplay. Väldigt väldigt allround. Har dessutom gjort 15 mål och 17 assist, så det är en poängspelare dessutom. Övertygad om att Jepser är en bra spelare för att hjälpa oss att nå våra mål. 

 

Han kan spela både Center och forward, vad ser du honom främst som?

- Det finns möjlighet att nyttja honom som både center och forward, även där visar han att han är allround. Men på senare tid har han gått mest som ytterforward, avslutar Patrik Zetterberg

 

 

Peter Ståhlbrand