Vi har trumfat målet – Mingoia är gulsvart
Publicerad: 2023-10-17
Värvarpotten
Partners och supportrar har med gemensam kraft trumfat målet för värvningspotten. Västerås IK kan därmed till vår stora glädje presentera forwarden Trevor Mingoia.

Målet och ribban sattes högt. På bara fyra dagar gick vi ut med en ödmjuk fråga till den gulsvarta familjen – vill ni att klubben värvar Trevor Mingoia, och är ni beredda att täcka den ekonomiska kostnaden genom att samla in 1.4 miljoner kronor?

Svaret har varit ett enastående ja.


När vi vid 15.00 på tisdagseftermiddagen stänger insamlingen gör vi det inte bara med ett uppnått mål på 1.4 miljoner kronor. Vi gör det med ett överträffat mål där vi tillsammans genererat 1.5 miljon kronor. Ett otroligt styrkebesked på det stora engagemanget för Västerås IK bland alla er som önskar se klubben utvecklas och bli än mer slagkraftig gentemot våra konkurrenter.

Det betyder att vi har det stora nöjet att kunna presentera Trevor Mingoia som en Västerås IK-spelare. Avtalet är signerat och gäller säsongen 2023/24.

Mingoia kommer till Västerås under onsdagen och är spelklar så snart pappersarbetet gått igenom hos Migrationsverket.

Ett stort gulsvart tack för din hjälp att skapa ekonomiska möjligheter för såväl Mingoia som hela lagbygget säsongen 2023/24. Tillsammans är vi Gulsvart!

Hör Niklas Johansson berätta mer om sitt senaste nyförvärv i VIK-TV här ovanför.

Spelaren presenteras av Hygienteknik

Hos Hygienteknik hittar du innovativa och hållbara städprodukter för proffs. Läs mer om oss här

Jimmy Gerdin