Ny Guldpartner klar!
Publicerad: 2023-08-11
Marknad
GoProfessional kliver upp och blir ny Guldpartner till Västerås IK

Erik Johansson, GoProfessional 
- Vi är glada att ta nästa steg i resan tillsammans med Västerås IK och utöka vårt engagemang för att säkerställa att det blir en stark och offensiv teknik på isen likväl som på kontoren. Partnerskapet ger oss möjlighet att bidra till SHL satsningen samtidigt som vi får tillgång till en bra plattform att möta näringslivet på. Hockeyn berikar även samhället genom sitt engagemang, glädje och gemenskap, något vi ser fram emot att kunna medverka till.

Eriq Christiansson, Västerås IK
- I GoProfessional har vi en partner och leverantör av yppersta klass. Vi är otrolig glada över att vi kan vara en stark plats för affärsnytta som samtidigt starkt bidrar till den offensiva satsningen som klubben gör. På kontoret har vi fått hjälp med vår IT och det är med trygghet vi nu jobbar framåt uppåt både på och utanför rinken. Nu ser vi framemot säsongen för där kommer vi alla att få möta GoProfessional igen på nya och roliga sätt! 

Mer om oss
Ett väl fungerande IT-system skapar trygghet och ökar företagets effektivitet så att ditt företag kan nå sin fulla potential. Som kund hos GoProfessional möter du vårt ambitiösa och professionella team. Här får du hjälp med alltifrån kvalificerade IT-tjänster till en heltäckande service inom IT med både drift, support, nätverk och miljö.

Läs mer genom att klicka här!

Jimmy Gerdin