Huvudpartners

Fakta

Huvudpartner sedan 2020

"Innovativa och smarta lösningar för städproffs Våra städ- och kemprodukter är till för den professionella städmarknaden och vår vision är att alltid vara i framkant av utvecklingen inom vårt område." 

Diamantpartners

Fakta

Materialleverantör och partner sedan 2020.


Fakta

Diamantpartner sedan 2020

"Vi säljer och monterar fönster, dörrar och glas åt privatpersoner och företag. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen till dig."

Fakta

Diamantpartner sedan 2021

"Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland."

ALFAB

Diamantpartner sedan 2021

ALFAB är generalagent för Liebherr mobilkranar i Sverige. Vi har varit det sedan 1980, så vår kunskap är stor. Vår kunskap – din trygghet

Diamantpartner sedan 2021

Vi är specialister på metallbearbetning!

McDonald's

Diamantpartner sedan 2021

Sedan starten 1954 så har McDonald’s vuxit till att bli ett av världens ledande varumärken inom mat och service, med 36 000 restauranger i över 100 länder.

MEAG-gruppen

Diamantpartner sedan 2021

Kundlöftet ”smartare infrastruktur” innebär att våra innovativa lösningar är viktiga och efterfrågade byggstenar i det långsiktiga samhällsbyggandet.

INTERSPORT

Diamantpartner sedan 2021

Intersport är en av Sveriges ledande sportkedjor och har sedan starten 1968 arbetat för mer sport och rörelse i vardagen. 

NeH

Diamantpartner sedan 2022

NeH – Ert kompletta reklamföretag!
Vi tillhandahåller allt inom företags- och idrottsprofilering. Vi har över 50 år i branschen, därför är vår kunskap er framtida styrka.