Hemma
Kristianstad
KIK
Borta
Västerås
VIK

Paananens tankar inför kvällens match

20 november 2019 12:00

Ikväll 19:00 väntar bortamatch mot Kristianstad IK, vi har pratat med huvudtränare Thomas Paananen om läget i laget.


Ny match ikväll Thomas, vad tänker du om att möta Kristanstad borta?

-Vi vet att Kristianstad är starka hemma, de har flera skickliga spelare och med deras första år i allsvenskan så har dem allt att vinna i sitt premiärår. Både KIK och vi har två förluster bakom oss, vi har ändå här en bra känsla i gruppen inför kvällens match. Vi är hungriga på att ta med oss poängen hem ikväll!

Beskriv den där goda känslan mer som du talar om, utveckla gärna vad du tänker.

-Vi ser ändå saker i vårt spel senast mot Almtuna till exempel som vi tycker mestadels är bra. Såklart vi inte är nöjda med att inte ta något poäng med oss, men vi tycker ändå att försvarsspelet var stabilt. Sen behöver vi ju sätta dit våra chanser vi får, det är ju där vi behöver bli hetare och mer effektiva.

Statusen i laget då, hur tänker ni ställa upp ikväll?

-Vi släpper hela laget som vanligt kl.17, men vi vill jobba vidare på det vi hade igång senast i Uppsala. Vi är ju såklart oerhört glada för Lukas skull att han kan få komma tillbaka i spel igen. Det är ju också ett starkt vapen för oss som vi kommer behöva, inte minst i vårt Powerplay.

-Det blir en värdemätare för oss att möta nykomlingen Kristianstad på deras hemmaplan. Vi tror på det vi gör och vet att vi har mycket kvar att spela om och framför allt att vårt lag har ännu mer att ge.


(Matchstart ikväll ons 20/11 kl.19:00 i Kristianstad, matchen sänds som vanligt på CMORE.)