Nivico fortsätter som Guldpartner!
Publicerad: 2023-05-03
Vi har en stor förkärlek till både organisationen och Ett Gulsvart Hjärta

Dennis Hilmarsen & Tobias Lundgren, Nivico

-Vi gillar verkligen Västerås IK:s arbete med Ett Gulsvart Hjärta och har en stor förkärlek till hela organisationen. VIK skapar bra förutsättningar för att många unga tjejer och killar i Västerås ska kunna bedriva sina verksamheter inom ishockeyn. Detta ligger helt i linje med vår filosofi som handlar om att frigöra outnyttjad potential. Vår förhoppning är att även staden och kommunen nu tar rygg på klubbarna och ger idrotten riktiga förutsättningar att lyckas.

Jens Brandberg, Västerås IK

-Nivicos stöd till VIK är både ekonomiskt och med arbetsinsatser som hjälper föreningen och Ett Gulsvart Hjärta att fortsätta växa. Vi är väldigt glada över att Nivico även kommande säsong vill vara Guldpartner till klubben.

Om Nivico

I en samtid präglad av snabba förändringar menar vi att kulturen är en av de viktigaste byggstenarna i en framgångsrik organisation. Idag är det möjligt att kopiera strategier, arbetssätt, produkter och tjänster. Gruppens gemensamma beteende – er kultur, är det enda som inte går att kopiera. Vi på Nivico skapar förutsättningar för bestående förbättringar där organisationen får en ännu bättre utväxling av befintliga resurser.

Nivico erbjuder tjänster inom primärt tre områden:

• Företagskultur och organisationsutveckling

• Konsult- och interimslösningar

• Utbildning inom supply chain

Nivico – Vi frigör outnyttjad potential.

Klicka här för att läsa mer om oss

Jimmy Gerdin