Tillsammans gör vi det möjligt!

10 juni 2021 13:00

Idag blev det klart att Byggsvängen kliver upp som ny Guldpartner till Västerås IK.


Mattias Back, Byggsvängen

-Eftersom vi i ledningen på Byggsvängen har ett milt sagt brinnande hockeyintresse, så har vi stöttat Västerås IK och ishockeyn i Västmanland under flera år. När stadens lag och Sveriges största ishockeyförening väljer att göra en sådan tydlig och uttalad satsning så kände vi att vi vill vara med. Vi tycker att föreningen både säger och gör rätt saker och det känns som om det är något bra på gång. Att stötta och verka lokalt är en av Byggsvängens ledord och att vi nu växlar upp och satsar framåt tillsammans med övriga partners till VIK känns både inspirerande och roligt.

Hugo Pommer, Västerås IK

-Det känns riktigt kul att Byggsvängen hakar på vår satsning och växlar upp till Guldpartnernivå. Det är tack vare detta engagemang som vi tillsammans kan göra detta möjligt.

Läs mer om Byggsvängen

Vi levererar mycket mer än det traditionella byggandet. Vi levererar besvärsfrihet och effektiva flöden genom information och dokumentation. Vi levererar underlag i realtid genom moderna kalkylverktyg – direkt på plats utan omvägar. Vi fördelar information, dokumentation till alla parter som berörs i våra projekt och levererar kostnadseffektiva och kvalitetssäkrade lösningar.

Klicka här för att läsa mer om oss.