Längtar du också till onsdag?
Publicerad: 2019-12-06
Onsdagen den 11 december vill vi skapa en fantastisk stämning i ABB Nord. Om du inte redan bestämt dig för att komma, låt oss övertyga dig här...

På onsdag är det stor hockeyfest i ABB Arena. VIK Legends-Viksängsskolan på lunchen och sedan VIK mot serieledande Björklöven på kvällen, där det händer massor i hallen.

Förutom en stor insamling till Musikhjälpen, Luciatåg, Jultomte, glögg och pepparkakor kommer Thomas Thörnholm agera DJ i entrén från 17.30 och sedan framföra "Vi är Gulsvart" live på isen i samband med introt.

-Det blir en härlig blandning av julmusik och populära hits jag kommer att spela i entrén. Ser också mycket fram emot att få sjunga "Vi är Gulsvart" på isen tillsammans med publiken igen. Det var häftigt när vi gjorde det förra året. Hoppas på bra körhjälp (skratt), säger Thörnholm som är Gulsvart i själ och hjärta.

HÅLLTIDER DEN 11 DECEMBER

11.15 - Grillade hamburgare kan köpas vid Carlströmsgrillen i hallen. Du kan också köpa lunch i Bistron och ta med den till Hyllan för att äta och se matchen. Stora kiosken är öppen (i hörnet bakom hemmastå).

12.00 - Intro på isen för båda lagen och presentation av VIK Legends.

12.10 - Nedsläpp. Matchen spelas 2x20 min.

17.30 - Hallen öppnar inför VIK-Björklöven. Det bjuds på glögg och pepparkakor, och Thomas Thörnholm spelar musik, i entrén.

18.00 - Jultomten på plats i entrén. Ta en selfie med tomten och swisha till Musikhjälpen.

18.50 - Thomas Thörnholm framför "Vi är Gulsvart" live på isen.

19.00 - Nedsläpp VIK-Björklöven. Musikhjälpen-swish i varje powerbreak.

Jens Brandberg