Vill du jobba hos oss?

1 februari 2021 13:00

Nu söker vi en verksamhetsansvarig för VIK Ungdom och Ett Gulsvart Hjärta


Nu har du chansen att bli en nyckelperson i Sveriges största ishockeyförening!

Västerås Ishockeyklubb Ungdom som idag är Sveriges största ishockeyförening, med sina ca 600 barn och ungdomar söker en verksamhetsansvarig. Rollen innebär att vara med och utveckla ungdomsföreningen framåt.

Inför säsongen 19/20 startade vi upp ett hållbarhetsprojekt i föreningen med namnet Ett Gulsvart Hjärta. I projektet samarbetar vi med stiftelsen Friends. Genom Ett Gulsvart Hjärta vill vi öka mångfalden i vår förening, och forma unga VIK-are till människor med goda värderingar, som de tar med sig genom hela livet, oavsett var de är och vad de gör. Som verksamhetsansvarig är du en nyckelpersonperson i projektet.

Ditt Uppdrag

Du kommer i din roll leda vår Ungdomsverksamhet och i den rollen ansvara för att utveckla och stötta verksamheten genom att samordna och stötta ungdomsledarna i olika frågor som dyker upp i vardagen för ett hockeylag. I organisationen finns en sportsligt ansvarig som helt fokuserar på det. Arbetet med Ett Gulsvart Hjärta handlar om att driva och samordna aktiviteter med lag och samarbetspartners i syfte att främja barns och ungdomars utveckling i linje med föreningens värderingar.

Du kommer att ha många kontakter med ledare, föräldrar och samarbetspartners och det kommer vara både givande och utmanande och svåra situationer där ditt tålamod och din stabilitet sätts på prov. Idrott engagerar. Som verksamhetsledare är det viktigt att ha förståelse för och ta ansvar för de mjuka värdena i föreningen. När det gäller hockeykunskaper så kommer du att ha gått om personer omkring dig som kan backa upp dig. Fokus kommer att vara att skapa en trygg och utvecklande miljö för barn och ungdomar att växa upp i.

Vi söker dig

Du är en ledare som skapar långsiktiga relationer som utvecklar och stärker människor och organisation. Du har erfarenhet av att möta olika typer av människor i olika situationer och kommunicera på ett lugnt och lösningsfokuserat sätt. Du är stabil i din inre kompass och det är viktigt för dig att arbeta för en god sak och att barn och ungdomar ska kunna växa upp i en trygg miljö. Du kommer att möta många engagerade och tävlingsinriktade personer och därför vill vi att du är trygg och stabil och kan stå för det kloka och behålla perspektivet och överblicken när det hettar till.

Eftersom du kommer ha många kontakter med ledare, föräldrar, ungdomar och samarbetspartners behöver du vara kommunikativ och intresserad av att möta människor. Du är mån om att ge ett bra bemötande och utveckla ett gott samarbete. Som verksamhetsansvarig för ungdomsföreningen arbetar du på vårt kontor i ABB Arena Nord som delas med vår elitverksamhet. Du kommer att arbeta dagtid men möten på kvällstid kommer att förekomma.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 100 %

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 28/2 - 2021

Skicka din ansökan till: [email protected]

Kontaktpersoner:

Kontorschef Sara Agel, [email protected]

Övrigt:

Föreningen omfattas av kollektivavtal.