Försäsongen adderas till seriekorten
Publicerad: 2023-04-27
Nyhet till säsongen 2023/24. Nu inkluderas försäsongen i seriekorten.

Västerås IK:s seriekort utökar sitt värde. Från och med säsongen 2023/24 inkluderas de försäsongsmatcher vi spelar hemma i ABB Arena i samtliga seriekort.

Från att tidigare ha innehållit 26 grundseriematcher kommer seriekorten nu innehålla samtliga 26 grundseriematcher + ytterligare de försäsongsmatcher vi spelar i ABB Arena.

Det betyder vidare att Västerås IK från och med nu kommer sälja biljetter till försäsongsmatcher. Det kommer inte längre vara fri entré med fri sittning.

— Vi gör en justering där vi ökar värdet för samtliga lojala VIK-are som köper seriekort och blir delaktiga i Gulsvart2024-satsningen. Västerås IK:s seriekortsinnehavare är otroligt viktiga för klubben, och den här justeringen tydliggör det ytterligare, säger privatmarknadsansvarige Kevin Johansson.

Förlängningsfönstret och nyförsäljningen av seriekort startar måndag 1 maj. Mer information med länkar följer under måndagen.

Vilka matcher kommer vi spela på försäsongen, när släpps schemat?

— Det befinner sig fortsatt i planeringsfas. Vi kommunicerar schemat och motståndarna så snart samtliga matchbokningar är spikade.

När sker ispremiären 2023?

— Det är samma sak där. Evenemanget befinner sig i planeringsfas. Klubbens ambition är att vidareutveckla det upplägg som togs emot väldigt väl under förra säsongen, med ett stort fokus på barnfamiljer och nästa generation VIK-are.

Västerås IK