Julen – en tid för glädje och tacksamhet.
Publicerad: 2020-12-24
Det är dags att lämna 2020 bakom oss - och vi gör det med glädje.

Glädje med tanke på att vi vill tillbaka till det som var. Vi är mitt i något vi inte vill vara en del av. Vi vill tillbaka till det normala. Nu.

Men vi gör det även med Glädje när vi sammanfattar året och känner den värme som Ni ger oss. Stödet och stöttningen har varit orubblig i en osäker tid. Alla inom klubben är oerhört Tacksamma för vad Ni gör för oss.

Oavsett vem du är, är du en del av den gulsvarta familjen. Det är med Glädje vi tar oss an 2021. För även när vi om och om igen, får nya tuffa restriktioner och direktiv som håller oss isär – så vet vi; Vi ses snart igen. För varje dag som går är vi en dag närmare fulla läktare i ABB Arena Nord. Och som vi längtar. Den dagen kommer att vara en dag att minnas…

”Vår gulsvarta kärleksbrigad, som starkast när det blåser kallt. Vi gör det tillsammans, står enade här från läktarn till varenda skär”

Västerås IK vill härmed skänka Er en tanke av Tacksamhet när vi nu har Julafton framför oss. Var rädda om varandra och håll er friska – så ses vi snart igen!

Vi önskar er alla en riktigt God Jul - Tillsammans är vi Gulsvart.

Eriq Christiansson

Försäljningsansvarig

Eriq Christiansson