Sörby Järn & Metall förlänger som Guldpartner

19 mars 2019 07:00

Mitt i den glödheta slutspelsserien väljer Sörby Järn & Metall att förlänga som guldpartner för Västerås IK, ett avtal som sträcker sig över 2 år.


Sörby Järn & Metall väljer att fortsätta som Guldpartner och tecknar nu ett avtal över 2 år med VIK. För ägaren Micke så har det gulsvarta hjärtat funnits där sedan långt tillbaka. Med ett tidigare engagemang i VIK Ungdom så brinner han för klubben och är stolt över den bredd och spets man visar upp. Att både kunna ha en stor och bred ungdomssida samtidigt som A-laget finns med och tävlar i toppen av Hockeyallsvenskan som nykomlingar är stort.

Mikael Ericson, ägare av Sörby Järn & Metall menar att just nätverkandet med kunder och möjligheten att få synas tillsammans med Västerås IK ger så mycket tillbaka in i företaget. På många sätt mer än vad vi kanske från början trodde, nya kontakter & nya kunder till företaget.

-Att finnas med på matchtröjan och vara synlig i hallen har gett oss otroligt mycket tillbaka. Vi har kunder från andra delar i Sverige som hör av sig och har sett oss på VIK:s matchtröja. Det är jätte många som kommenterat vår logga på magen, det ger stolthet och bra synlighet säger Mikael Ericson.

Partneravtalet sträcker sig över säsongerna 19/20 & 20/21.

På bild fr.v: Mikael Ericson (Ägare, Sörby Järn), Bernt Thorén (VIK) & Stellan Eriksson (Produktion & inköp på Sörby Järn).