#InsideVIK följer vår A-lagstränare Thomas Paananen
Publicerad: 2018-11-20
I morgon kväll gästar Södertälje ABB Arena - och vi hoppas på ett stort stöd i jakten på fjärde raka segern. En bra uppladdning för matchen publiceras i kväll 19.00 på vlt.se. Då släpps avsnitt 4 av #Inside-VIK. Hela avsnittet är vigt åt vår huvudtränare Thomas Paananen som VLT:s team fick följa i 12 timmar under en dag i november. -Ett väldigt starkt avsnitt, säger VLT-sportens nyhetschef Carl Juborg

Efter en mycket stark vecka med tre segrar av tre möjliga är det i morgon dags för ny match, då Södertälje SK kommer till Västerås. För den som vill ladda lite extra för matchen vill vi tipsa om det nya avsnittet av #InsideVIK som släpps på vlt.se i kväll 19.00. Västerås IK vill vara en öppen förening och det jobbar vi hårt för varje dag. Vår huvudtränare Thomas Paananen tackade Ja direkt, när VLT frågade om de fick följa honom under en heldag i november. Både på jobbet och hemma.

-Ett väldigt starkt avsnitt. VIK står för en fantastisk öppenhet som klubb, och Thomas personifierar den bra, säger VLT-sportens nyhetschef Carl Juborg.

Det här är en bra möjlighet för alla våra supportrar och partners att lära känna vår tränare lite bättre. I avsnittet kan ni höra Paananen berätta om karriärens mäktigaste känsla, vad som gjorde honom galen inombords efter VIK-degraderingen - och VIK-filosofin som gjort hockeyallsvenska nykomlingen till ett succélag. Ni får även ta del av spelarnas hyllningar och härliga minnen kopplat till Paananens ledarstil och hans utveckling i rollen sedan första tränarjobbet i VIK.

Jens Brandberg