"Det finns en stor affärsnytta med att vara partner till VIK"
Publicerad: 2024-04-19
Marknad
Kinnarps Mälardalen förlänger sitt avtal som Diamantpartner.

Henrik Lindquist, Fredrik Andersson och Thomas Qvarsell, Kinnarps Mälardalen
- Vi är glada och stolta över att vara Diamantpartner till Västerås IK även kommande säsong. Klubben gör ett mycket bra arbete som vi tror på. Affärsnyttan för oss, med VIK-verket i spetsen, gör att vi på Kinnarps Mälardalen tycker att VIK är en bra klubb att vara partner till. 

Jens Brandberg, Västerås IK
- Vi är väldigt stolta över samarbetet med Kinnarps Mälardalen på flera plan. En partner som höjt upplevelsen för alla VIK-Verkets medlemmar i samband med hemmamatcherna, med Kinnarps Lounge. Alltid positiva och proffsiga att ha att göra med. Vi är glada och tacksamma över att de tror på VIK och är Diamantpartner även kommande säsong.


Mer om oss:

Välkommen in till Sveriges ledande inredningsleverantör för kontorsmöbler och möbler för skola, vård och omsorg. Vi levererar attraktiva inredningslösningar som hjälper dig och din organisation att behålla motivationen, produktiviteten och välbefinnandet.

För oss handlar inredning om så mycket mer än bara möbler: det handlar om att använda design tillsammans med vår samlade kunskap, för att främja kreativitet och effektivitet, och att omvandla vårt kunnande inom ergonomi och hälsa för att skapa utrymmen som hjälper dig att forma en hållbar verksamhet som främjar individen. Det kallar vi Successful Interiors. Vi levererar helhetslösningar inom inredning; allt ifrån kontorsstolar, skrivbord och förvaring till mattor, gardiner och belysning. Läs mer här!

Jimmy Gerdin