Information från sporten
Publicerad: 2017-02-06

 Sportcheferna har ordet

Efter 5 raka vinster så fick vi se oss besegrade av topplaget Timrå IK på bortaplan. Vi fick en olycklig start men lyckades ändå ta oss samman under de två sista perioderna som vi vinner med 2-1. Nu väntar nästa viktiga match på onsdag när Almtuna kommer på besök. Då hoppas vi på samma uppslutning som de senaste två hemmamatcherna med den gula och härliga inramningen.

Nyförvärv och truppen
De nya spelarna Chris Langkow (forward) och Albin Johansson (back) har kommit in bra i truppen. Vi letar just nu efter att kunna krydda laget med någon mer spelare. Dock är spelarmarknaden väldigt begränsad i nuläget. Vi ser heller ingen anledning att plocka in en spelare som inte lyfter laget ytterligare en nivå. 

Juniorerna
På juniorsidan har vi både J18 och J20 i full aktion i sina serier. J18 förlorade mot Modo med 1-3 men tog hem segern mot Björklöven med 2-1 under helgens två matcher. J20 slog Karlskrona borta med 1-0 och föll på straffar mot Rögle i Ängelholm med 4-5.

Damlaget
Damerna krigar på i sin serie där det tyvärr blev förlust i helgen mot Leksand med 1-3 på hemmaplan. Utvecklingslaget segrade dock med 11-2 mot SK Iron.

Ungdom
Vi kan också notera ett rekordstort intresse för vår hockeyskola vilket är oerhört glädjande för alla oss som jobbar inom föreningen! 

Nu samlar vi krafterna inför denna härliga vecka med en mängd VIKtiga poäng på spel!

Vi syns i hallen!

Andreas Appelgren & Patrik ZetterbergJimmy Gerdin