Tillsammans gör vi det möjligt!
2021-09-08
Idag blev det klart att Salboheds Bygg och Anläggningstjänst AB kliver upp som ny Guldpartner till Västerås IK.

Dennis Peters & Tom Andersson, Salboheds Bygg och Anläggningstjänst AB

-Bolaget har växt de senaste åren och det blir då naturligt att även öka vårt partnerskap till Västerås IK. Vi gillar arbetet som skett i klubben de senaste åren, och satsningen Gulsvart2024 känns jättespännande. Vi är med på resan framåt, uppåt!

Eriq Christiansson, Västerås IK

-Att få presentera ytterligare en Guldpartner så här nära seriestart är så klart smickrande. Salboheds väljer att utöka sitt partnerskap och blir en viktig del i målsättning för Gulsvart2024. Vi är otroligt glada att de tror på vår resa!.

Mer om Salboheds Bygg och Anläggningstjänst AB

Vi startades 2005 som ett tvåmansföretag och har sedan dess expanderat till att idag ha över 60 anställda och omsätta ca 900MSEK per år. Vi på Salboheds Bygg och Anläggning värdesätter goda relationer - oavsett om det gäller leverantörer, anställda, underentreprenörer eller kunder. Vi sticker gärna ut hakan och säger att vår personal och våra underleverantörer tillhör det absoluta toppskiktet inom branschen. 2012 byggde och flyttade vi in i våra nya lokaler på Batterigatan i Västerås. Kom gärna in på en kopp kaffe om du har vägarna förbi!

Klicka här för att läsa mer om Salboheds Bygg och Anläggningstjänst AB.

Jimmy Gerdin