Conny Strömberg klar för VIK Hockey
Publicerad: 2018-02-15

Med dryga tre timmar kvar av transferfönstret så har VIK Hockey och sportchef Patrik Zetterberg värvat Conny Strömberg. Conny gör sin andra sejour i VIK och har senast representerat Västerviks IK i Allsvenskan

Sportchef Patrik Zetterberg om Conny Strömberg

- Det känns jättekul, Conny är en skicklig hockeyspelare och härlig profil. Han kommer hjälpa oss i offensiven och framförallt i Powerplay. Det kändes extra viktigt nu när vi tappat Lehmann att få in en passningsskicklig spelare som kan leverera bra pass i både fem mot fem och powerplay. Han kommer hit och tränar imorgon och är redo för spel på lördag.  

 

Berätta lite om sista dagarna och framförallt dagen idag?

- Det har varit hektiska dygn här sista tiden med mycket samtal och scouting, vi har fört mycket dialoger. Det har varit en tuff marknad iår, det ser vi ju på marknaden som är där allsvenska klubbar går och plockar spelare från fortsättningsserierna i division ett. Då är det tufft för oss som tittar på samma spelare när allsvenska lag är där, dom står ju lite högre i kurs så klart.

- Men jag är jättenöjd med dagen, först när vi fick in Jesper, en spelare som jag verkligen ville ha, som jag tycker passar jättebra in i det här. Sen har jag och Conny haft en dialog, han har funnits med hela tiden. Ju längre dagen har gått så har det känts mer rätt. Utifrån det som är ute på marknaden så är det inget snack om att om vi hade möjligheten att ta Conny så ska vi ta honom. Det föll ju väl ut till slut. Allt det här arbetet man har lagt ner känns värt det såklart när jag tycker vi har landat två riktigt bra spelare som jag är helt övertygad om kommer hjälpa oss framöver.

- Det är tack vare våra fantastiska fans som vi har haft möjlighet att landa de här spelarna. Det ska dom ha all eloge för. Jag har påtalat det många gånger att det är tillsammans vi ska föra tillbaka VIK till dit vi hör hemma. Det här är ju ett steg i den resan. Nu stänger vi butiken för idag. Nu blir det hem och försöka ladda om, för snart blir det matcher igen, avslutar Patrik Zetterberg

Peter Ståhlbrand