Dina Försäkringar ny partner till VIK
Publicerad: 2019-12-16
Västerås IK har fått en ny partner. Välkommen säger vi till Dina Försäkringar. -När vi hörde talas om VIKs initiativ "Ett Gulsvart Hjärta" kändes det helt rätt för oss, säger Annika Engquist från Dina Försäkringar.

För VIK ska social hållbarhet vara högt prioriterat framöver. CSR-projektet Ett Gulsvart Hjärta jobbar för gemenskap, genom två olika fokusområden.

• VIK vill få bort machokultur, mobbning, diskriminering och kränkning från föreningen och samhället.

• VIK vill också jobba för att vår klubb ska spegla samhället bättre. Fler tjejer, fler med utländsk bakgrund. I våra lag och på läktaren.

Nu har VIK fått klart med en ny partner. Dina Försäkringar väljer att stötta klubben och satsningen på Ett Gulsvart Hjärta genom att signera ett avtal på 1,5 år.

-För oss är det viktigt att stötta det lokala samhället. När vi hörde talas om VIKs intiativ "Ett Gulsvart Hjärta" kändes det helt rätt för oss. Att motverka kränkningar och mobbing och att arbeta för inkludering och mångfald, det är en hjärtefråga för oss. Därför är vi glada över att vi fått möjligheten att bli partner till VIK, säger Annika Engquist som är säljchef företag och lantbruk hos Dina Försäkringar Mälardalen.

Det är Annika Engquist och Anna Svensson, säljchef privatförsäkringar, som efter ett par möten med VIKs representanter Hugo Pommer och Jens Brandberg tagit beslutet att Dina Försäkringar ska bli partner.

-Vi är väldigt glada över att få med oss Dina Försäkringar i den Gulsvarta familjen. En helt ny partner för klubben, som visar att de tror på vår samhällssatsning Ett Gulsvart Hjärta, säger Hugo Pommer.

Västerås IK