Försäljning & Marknad

”Hockey i ABB Arena är förmodligen Västmanlands bästa representationsplattform”

Att vara en partner till Västerås IK

Att vara partner till en idrottsklubb är något man gör med hjärtat. Samtidigt är partnerskapet ett viktigt verktyg i ditt företags varumärkesbyggande.

Vi är säkra på att vi kan skapa koncept för din organisation där du har möjlighet att räkna hem ditt engagemang som partner till VIK. Men du sitter ofta själv på nyckeln genom ditt engagemang. Som vi ser det så finns det fyra ben att bygga ditt sponsorskap på där du också kan vara säker på att få tillbaka din investering:

  • Varumärkesexponering
  • Event
  • Kundrepresentation
  • VIK-Verket

 

Varumärkesexponering

De allra största företagen vet värdet av att investera i varumärkesexponering. Efter en säsong räknar de fram värdet och ser svart på vitt att de fått tillbaka sin investering mångfalt. ABB Arena bjuder utomordentliga möjligheter till att exponera ditt varumärke och att marknadsföra dina unika erbjudanden.

Oavsett om du vill synas ofta i media på dräkt eller sarg, eller om du vill synas bra mot publiken via vår LED-sarg och jumbotron, så har vi rätt upplägg för dina behov.

 

Event

Vi är Västerås största publiksport med tanke på att vi har 26 hemmamatcher per säsong med närmare 3000 på läktarna i genomsnitt. Om du med din verksamhet riktar dig till konsumenter bjuder ABB Arena på enorma möjligheter att nå din målgrupp.

Oavsett om du vill genomföra provsmakningar, rådgivning eller demonstrationer så är det perfekt att göra det i ABB Arena i samband med VIKs matcher.

 

Kundrepresentation

Tid är det mest exklusiva som finns idag och vi strävar alla dagligen att få tillgång till våra kunders tid i en avslappnad och uppsluppen miljö. En hockeymatch med Västerås IK på ABB Arena kan mycket väl vara Västmanlands främsta representationsplattform. Det är okomplicerat att bjuda med kunder, personal och partners, och du behöver aldrig tänka på om det regnar, är kallt eller om det blåser.

Det är gott om tid med god mat innan matchen och du har två pauser att umgås med din kund. Att hockeysäsongen sen sträcker sig från september bort mot april är givetvis ingen nackdel med tanke på att de flesta näringslivsbesluten fattas under denna period. Vill du representera i en loge så har du givetvis även möjlighet till det.

 

VIK-verket

Inom VIK Verket som är ett affärsnätverk brinner vi för att göra affärer, ha kul och vara med att föra VIK tillbaka till SHL.

Målet med detta affärsnätverk är att vi tillsammans skapar förutsättningar för ett positivt nätverk med ett öppet klimat där vi gör affärer/bättre affärer, tjänar pengar och sänker kostnader!

Detta gör vi genom att träffas regelbundet på frukostmöten, lunchmöten, after work, spela hockey mot varandra, gemensamma resor till bortamatcher m.m.

”VIK – Verket har gett mig både riktigt bra affärer och roliga och givande relationer”
Andreas Backman, VD och ägare Basreklam AB

”Att vara med i VIK – Verket är ett mycket bra sätt att träffa andra företagare under lättsammare former och samtidigt ha ett affärsutbyte, samt att vi delar ett gemensamt intresse kring hockeyn”
Tore Nallgård, VD och delägare Britt AB

”VIK-Verket är ett framgångsrikt nätverk för mig som lett till konkreta affärer och en hel del nya samarbeten”
Cem Gürler, Hotelldirektör Elite Stadshotellet i Västerås

 

Ladda ner marknadsfolder för 2019-2020 här >


Bli vår partner!
Kontakta vår sälj – och marknads avdelning:

Eriq Christiansson (Marknadsansvarig)
0739-42 50 00
[email protected]

Hugo Pommer (Marknad & restaurang)
0739-42 50 15
[email protected]

Jacob Frankner (Marknad & evenemang)
0735-44 34 67
[email protected]