Hemma
Timrå
TIK
Borta
Västerås
VIK

Timrå IK - Västerås IK

12 januari 2021 15:00
Inför match

Tre raka hemmamatcher väntar denna vecka. Först ut är Västerås som gästar NHC Arena imorgon.


Gårdagens seger var starten på en två veckors lång hektisk matchperiod. På två veckor ska det spelas 8 matcher vilket innebär att det är match mer än varannan dag (dubbelmöte med Kristianstad 19-20 jan). Iomed gårdagens seger ligger vi 8 poäng före serietvåan Karlskoga med fem matcher mindre spelade.

Morgondagens motstånd Västerås huserar på en sjundeplats i tabellen med 41 poäng. Men som vanligt så haltar tabellen ganska ordentligt. Västerås vann sin senaste match som var mot Tingsryd med 3-2 men dessförinnan låg man på tre raka förluster.

Morgondagens match blir lagens tredje möte mot varandra. Dom två tidigare matcherna har slutat med seger till Timrå IK där resultaten har skrivits till 4-1 och 5-0.

Stödbiljetter

Du kan även denna match köpa stödbiljetter för att stötta Timrå IK under rådande omständigheter. Köp en stödbiljett, lite stödfika och kanske även en stödparkering!

Köp din stödbiljett och mervärden på tik.ebiljett.nu alternativt swisha till 123 321 12 32 märkt "TIK-VIK".

Tvätta bilen med stödbiljetter

Nu kan du att tvätta din bil med stödbiljetter! Köp två stödbiljetter så får du en biltvätt hos morgondagens matchvärd, Bilbolaget, på köpet - Samtidigt som du har chansen att vinna ännu mer priser! Läs mer om det här

50/50 Swishen!

Swisha in summan för det antal lotter du vill ha till 123 351 52 77 fram till matchstart på fredag så är du med och tävlar i 50/50 Swishen!

Mer information om detta hittar du här.

Information