Hemma
Timrå
TIK
Borta
Västerås
VIK

Matchguide: Håller Timrå i fina målformen?

3 januari 2020 10:00

Timrå har gjort tretton mål på två matcher, fortsätter den fina målformen ikväll mot Västerås? Det är dags för de första matcherna i HockeyAllsvenskan under 2020 och totalt tre kamper avgörs idag!


FÖLJ HOCKEYALLSVENSKAN

» Biljetter
Sveriges mest underhållande liga är bäst live!

» C More
Alla matcher i HockeyAllsvenskan sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Målrapportering från alla matcher.

DAGENS TABLÅ

19.00 MODO - Almtuna, Fjällräven Center
19.00 Timrå - Västerås, NHK Arena
19.00 Björklöven - Karlskoga, A3 Arena

C MORE STUDIOSÄNDNING

C More sänder Björklöven mot Karlskoga ikväll. Då bjuds det bland annat på det här:

» Inför matchen blir det intervjuer med Alexander Wiklund, Björklöven, och Tim Juel, Karlskoga.
» Spelarkorrarna Fredric Andersson, Björklöven, och Alexander Anderberg, Karlskoga, bjuder på inside-material.
» I första pausen gästar Per Erik Bylund, kassör i Green Devils de 20 senaste åren, studion.
» I andra pausen gästar C More-kommentatorn Lars Lindberg domarrummet och kollar in vad domarna har för sig under en paus.
» Alla mål från alla matcher.

TABELL

VÄRT ATT VETA

» Efter fem raka vinster så förlorade MODO med 3-7 mot rivalen Timrå innan nyår. Noterbart är att Västervik och Timrå är de två enda lagen som vunnit i Fjällräven Center den här säsongen.

» Almtuna fick uppleva en tung avslutning på 2019. Laget står på fyra raka förluster och har bara bärgat en poäng på de fyra matcherna.

» MODO-duon Patrik Karlkvist och Jonathan Johnson är i kanonform. Båda har gjort poäng i sju raka matcher (där de kombinerat in totalt 34 poäng). Nu återkommer också Adam Tambellini som missat de två senaste matcherna på grund av landslagsspel med Kanada.

» Timrå visade fin målform i mellandagarna. Laget vann med 6-1 mot AIK och 7-3 mot MODO, och är således i bra form.

» Västerås avslutade 2019 med tre raka förluster efter att innan dess vunnit nio raka matcher. Senast blev det en 1-4-torsk mot MODO.

» Timrås toppduo är i bra poängform. Jonathan Dahlén har gjort poäng i tio raka matcher och Albin Lundin har gjort mål i fem raka matcher.

» Björklöven toppar tabellen och är i kanonform. Laget har fyra raka segrar i bagaget och har tagit poäng i femton av de sexton senaste matcherna. Senast blev det en 7-0-vinst mot Tingsryd.

» Även Karlskoga är i fin form med fyra raka segrar. Senast blev det en 4-3-vinst efter straffar mot Västervik sedan BIK 3-3-kvitterat med en enda sekund kvar av ordinarie tid.

» Två spelare i bra målform: Alexander Wiklund, Björklöven, har gjort fyra mål på två matcher medan Jesper Kokkonen, Karlskoga, gjort mål i tre raka matcher.