Tillsammans gör vi det möjligt!

11 juni 2021 08:00

Idag blev det klart med ytterligare tre Silverpartners inför kommande säsong.


Leif Breitholtz, FVB

-Vi vill stötta lokal idrott och ge vår personal möjlighet att se spännande matcher i en populär sport. Vi kan exponera FVB:s varumärke och vi har även möjligheter att arrangera kundmöten i en kreativ miljö, vilket är bra för oss och uppskattat av våra kunder. Västerås IK står också för bra värderingar.

Maria Eberhardsson, Mimer

-Vi fortsätter förstås att stötta det viktiga arbetet VIK gör genom ”Ett gulsvart hjärta”. Det här arbete är ett föredöme inom föreningslivet. Ett gulsvart hjärta jobbar med värderingar från grunden med både aktiva, föräldrar och ledare för att skapa en bra kultur och inkludering. Jag är övertygad om att det sättet att arbetat är en viktig pusselbit för att skapa en bra framtid för fler barn och ungdomar vi vår stad.

Henrik Ohlander, Optimera

-Vi på Optimera väljer att fortsätta vara partner till Västerås IK för att det erbjuder ett mycket professionellt upplägg och ett trevligt koncept. Det ger oss en väldigt bra plattform för att knyta nya affärskontakter och träffa kunder i en intressant miljö. Dessutom har vi tillsammans med VIK möjlighet att skapa intressanta events med våra kunder som passar oss väldigt bra på Optimera. Därför vill vi självklart vara med på VIK:s satsning och spännande resa mot SHL. Våra hjärtan klappar för gulsvart!