Information gällande seriekort 19/20

16 mars 2020 15:00

Årets säsong tog ett konstigt slut, trots uteblivna matcher kan du nu som seriekortsinnehavare stödja klubben om du önskar. Läs mer om vad som gäller för partners och privatpersoner!


Säsongen är slut och slutspelet blev ej som någon önskade. Vi fick den stora glädjen att spela en hemmamatch som avslutning på säsongen, innan allt stängdes ned och de stundande två matcherna lades på is.

I samarbete med VIK Support har det dragits igång en insamling "BILJETTSWISHEN" för att vi som älskar gulsvart kan vara med och täcka upp för de matcher som nu inte blev av i slutspelet. Många har redan valt att bidra, än finns chansen för fler att swisha sitt bidrag för en fiktiv biljett.

100 kr/biljett, swishnummer: 123 05 06 113 (VIK Support)

Var med och bidra du också inför morgondagens "match". Läs mer om satsningen på www.viksupport.com

Både privatpersoner & partners har hört av sig med frågor om seriekort och fakturering för slutspelet. Under denna vecka håller allt på att sammanställas och ska sedan faktureras. Här kommer lite mer information till dig som varit seriekortsinnehavare under säsongen. Klubben kommer som grund bara att fakturera för en spelad slutspelsmatch (VIK-Vita Hästen). Men för dig som önskar att lägga till de två matcherna som inte spelades som ett stöd för klubben kommer här mer information.

PARTNERS

Roligt och uppmuntrande att flera vill stötta klubben i detta genom att betala för fullt slutspel. De berörda produkterna är förlängning av Seriekort, medlemskap i Business Club samt Stående bord.

Önskar ni att betala för fullt slutspel ändras tillägget till:

Seriekort 900kr/kort

Business Club 975kr/medlemskap

Stående bord 5400kr/bord

Alternativet är att betala upp på den faktura som skickas ut (dvs den summa ni har på fakturan x 3), men önskar ni en ny faktura med fullt slutspel inräknat så meddela detta till [email protected]

PRIVATPERSONER

Önskar du som privatperson att betala för fullt slutspel kan du välja att lägga till följande på fakturering.

Den summa du faktureras är olika beroende på sektion samt om du har sittplats eller ståplats. Om du önskar betala för fullt slutspel tar du bara din summa x3 så tackar klubben för ditt stöd.

Har du andra frågor kopplat med ditt seriekort för privatpersoner kontakta [email protected]

Övriga frågor eller funderingar kring hur du kan stötta klubben eller gällande era seriekort kontakta [email protected] eller er kontakt på marknadsavdelningen.

Tillsammans är vi gulsvart!