Inför Karlskrona-VIK
Publicerad: 2019-12-20
Segersviten stannade på nio matcher, efter suddenförlust senast mot Södertälje. I kväll vill VIK starta en ny segersvit, borta mot Karlskrona. -Vi vill avsluta med en seger inför juluppehållet, säger assisterande tränaren Lars Ivarsson.

Västerås IK hade ledningen med 2-1 mot Södertälje i onsdags, men föll i sudden 2-3. Lars Ivarsson säger så här med ett par dagars distans:

-Vi känner en revanschlusta sen i onsdags. Tycker väl allihop att första perioden inte var så bra, men vi steppar upp i andra och tredje och har lägen i tredje perioden att göra 3-1 och stänga matchen. I stället släpper vi in kvitteringen i bytet efter. Men såna matcher blir det emellanåt, det viktiga är hur man hanterar det i matchen efter. Vi ska studsa tillbaka och ta tre poäng i kväll.