LF Invest fortsätter som Huvudpartner

29 juni 2022 10:00

Nu är det klart att företaget LF Invest förlänger sitt avtal som Huvudpartner till Västerås IK även över kommande säsong.


Lars Forslund, LF Invest

-Den gulsvarta resan mot SHL går vidare och den vill vi självklart vara med på. ABB Arena Nord och Västerås IK är den bästa platsen för näringslivet i stan att verka på, så det är en given plats för oss synas på. Sedan är det väldigt viktigt för oss med den nya satsningen ”Återväxten”, där klubben kan erbjuda barn och ungdomar att se ishockey gratis i ABB Arena Nord. Vi har varit stolt Huvudpartner till VIK sedan 2016 och nu ser vi fram mot en ny spännande och framgångsrik säsong.

Eriq Christiansson, Västerås IK

-Lasse och LF Invest visade vägen tidigt och har sedan dess varit ett föredöme som fått flera andra att sluta upp i klubbens satsning. Att mötas av en självklarhet att fortsätta det stora partnerskapet med det gemensamma målet Gulsvart2024 och SHL, är så klart glädjande för oss. Vi är väldigt tacksamma för det stöd som vi haft under alla dessa år och ser nu fram emot ytterligare en säsong tillsammans med LF Invest som en av våra två Huvudpartners.

Om LF Invest

LF Invest bildades år 2003 av entreprenören och västeråsaren Lars Forslund. En koncern som idag består idag av Harry Berglund Förvaltnings AB, HJT Service AB, HJT Städ AB, HJT Förvaltning AB samt Frankgruppen med restaurangerna Frank, Nya Hattfabriken, The Circus och Madame Josephine.

På LF Invest arbetar vi aktivt med att hela tiden utveckla bolagen och hitta kompletterande verksamheter. Gemensamt för alla våra bolag är den starka förankringen till Västerås som stad och ambitionen om att bidra till ett positivt företagsklimat.

Sedan LF Invest grundades har samhällsengagemanget utgjort en stor och viktig del i vårt arbete. Genom ett omfattande sponsringsarbete till idrottsklubbar, föreningar och kultursatsningar har vi varit med och bidragit till en mer attraktiv och levande stad.

Läs mer om oss här!