Biljetter till i kväll!
Publicerad: 2022-03-31
Mot seger i kvartsfinal 4:7.

När vi gjorde 1-0 i tisdags efter bara 28 sekunder exploderade ABB Arena i ett slutspelsjubel vi väntat på i flera år. Stämningen som följde målet var fantastisk.

Tyvärr räckte det inte hela vägen till seger då. Men det ska det göra på torsdagskvällen. Vi har ett revanschläge som heter duga - och med ditt stöd på läktaren ska vi ta tillvara på det!

Vi har biljetter kvar både på sittplats och ståplats. Du hittar och köper biljetter genom att klicka här: https://vik.ebiljett.nu

Vi ses snart!

{!A}

{!B}

Så gör du för att köpa biljetter

Tycker du det är krångligt att beställa biljetter? Lugn, vi hjälper dig! Om du tittar på bilderna ovan så förklarar de röda rutorna vad det är du ska göra.

Bild 1

— Välj vilken biljettkategori du önskar. Exempelvis 2 sittplats, 1 sittplats ungdom. Klicka i det antalet och klicka på "Hitta 3 biljetter"

Bild 2

Du går då vidare till bild 2. Väl där kommer systemet automatiskt föreslå det som systemet anser är de bästa platserna.

— Om du inte vill ta systemets automatiska platser kan du göra ett antal val själv. Du kan trycka i någon av de röda rutorna högst upp och sortera på "bästa möjliga plats" eller "lägsta pris".

— Du kan också välja att trycka på "ändra plats själv" och själv klicka dig runt i arenan för att söka efter de platser du helst önskar. De biljetter som redan är sålda går ej att välja, du kan endast välja på lediga stolar.

Manuell support

— Går det inget bra att följa instruktionerna ovan? Då erbjuder vi även hjälp via manuell support. För att nyttja den ska du maila [email protected]. För att effektivisera och möjliggöra den supporten tillhandahålls den endast via mail och inte telefonsamtal.

— För dig som upplever utmaningar med mailkommunikation hänvisar vi dig till att köpa biljetter i luckan på arenan som öppnar 17.30.

Kevin Johansson