Tillsammans gör vi det möjligt!
Publicerad: 2021-08-05
Idag blev det klart att EM Carlsson Bygg & Anläggning AB kliver upp som ny Guldpartner till Västerås IK.

Magnus Carlsson, EM Carlsson Bygg & Anläggning AB

-Vi är väldigt stolta över att vi nu kliver upp som ny Guldpartner till Västerås IK. Vi på EM Carlsson har varit med som partner till VIK under en lång tid tillbaka och vi tycker det är viktigt för staden med ett elitlag i ishockey. Vi uppskattar också klubbens arbete kring både ungdomsverksamheten och CSR-projektet ”Ett gulsvart hjärta”. Nu ser vi fram emot en härlig säsong och tror stenhårt på den nya satsningen GULSVART2024.

Eriq Christiansson, Västerås IK

-Magnus engagemang för VIK är känt sedan tidigare, men att han i år väljer att teckna ett avtal på Guldpartnernivå är givetvis överväldigande. Han visar verkligen viljan att bidra på denna resa som vi nu startat för föreningen Det är otroligt roligt och inspirerande att få jobba nära dessa ur-VIKare. Tillsammans är vi Gulsvart!

Läs mer om EM Carlsson Bygg & Anläggning AB

EM Carlsson erbjuder erfaren och yrkeskunnig personal som genom ett utvecklat verksamhetssystem följer upp kvalitén på ett noggrant och systematiskt arbetssätt tillsammans med inblandade aktörer. Vi arbetar aktivt med SAM och BAM inom organisationen och detta främst för att säkerställa en god arbetsmiljö för vår personal. Våra medarbetare har utbildning inom bl.a. Heta Arbeten, HLR och Säkra Lyft.

Klicka här för att läsa mer om EM Carlsson.

Jimmy Gerdin