Hygienteknik fortsätter som Huvudpartner
Publicerad: 2022-06-30
Det är med stor glädje som vi kan presentera att Hygienteknik blir kvar som Huvudpartner till Västerås IK även över kommande säsong.

Stefan Johansson, Hygienteknik

-Västerås IK gör ett väldigt fint jobb på många plan, och vi väljer därför att göra om lite i vårt samarbete. Det är med glädje vi från och med nu är Stor partner till Ett Gulsvart Hjärta och fortsatt Huvudpartner till klubben. Elit föder bredd och då gäller det att vi når SHL med elitverksamheten och samtidigt fortsatt ger våra mindre pojkar och flickor fina miljöer att vara i. Detta är en resa Hygienteknik vill göra tillsammans med Västerås IK.

Eriq Christiansson, Västerås IK

-Hygienteknik blir vår första helhetspartner, med fullsatsning på både ungdom, dam och herr. Dialogen med Stefan har varit otroligt fin under många ur nu, men det värmer lite extra när vi nu ser att ungdomssidan börjar få fler blickar på sig. Ett hårt arbete sker dagligen från så väl ungdomsansvariga till volontära ledare och med stöd som detta så hoppas jag att vi kan skapa ännu bättre förutsättningar för våra pojkar och flickor. Samtidigt som nästa idol kan värvas till herrlaget!

Om oss:

Hygienteknik Sverige AB med huvudkontor i Västerås startades 1990 och har idag 53 anställda. Hygientekniks affärsidé är att tillhandahålla produkter för professionell städning med fokus på miljö, ergonomi och ekonomi.

Hygienteknik marknadsför och säljer ett komplett produktprogram av städvagnar och redskap med ergonomisk inriktning för den professionella städmarknaden samt levererar rengörings- och metodlösningar för professionella användare.

Vi förmedlar även kunskap och tillhandahåller utbildning för metodstädning. Hygienteknik erbjuder ett brett sortiment med över 5000 artiklar och vi ser kontinuerligt över vårt sortiment för att anpassa det efter våra kunders behov och önskemål.

Vi arbetar med våra egna varumärken (t.ex. Activa och MAX) och även andra varumärken som borgar för god kvalitet. Vi erbjuder kunden ekonomiska, miljömässiga och ergonomiskt goda alternativ av en kunnig och serviceinriktad personal.

Lokalt verkar Hygienteknik som en fullsortimentsgrossist inom städ, papper och maskiner. Kunderna finns inom den offentliga sektorn, handeln, industrin, städbolag samt fastighetsbolag.

Läs mer om oss genom att klicka här!

Jimmy Gerdin