Tillsammans gör vi det möjligt!
Publicerad: 2023-01-13
Nu är det klart att Salboheds förlänger sitt avtal som Guldpartner till Västerås IK

Tom Andersson & Dennis Peters, Salboheds

-Vi känner att det kommit in massor av ny energi in i klubben i och med rekryteringen av Niklas Johansson som ny sportchef. Vi tror stenhårt på Niklas så det är med stor glädje som vi väljer att förlänga vårt avtal som Guldpartner även över denna säsong.

Eriq Christiansson, Västerås IK

-Det känns väldigt inspirerande att Dennis och Tom väljer att fortsätta sin resa ihop med oss. Även glädjande att så många av våra partners uppskattar vårt senaste nyförvärv, Niklas Johansson med stor entusiasm. Nu blickar vi framåt mot en rolig vår!

Mer om oss

Salboheds är det etablerade mark- och anläggningsföretaget med expertis att hantera komplexiteten i ett projekt från start till mål. Vi arbetar långsiktigt och efterlämnar oss resultat som bidrar till en positiv utveckling av samhället.

Salboheds Bygg och Anläggning AB startades 2005 som ett tvåmansföretag och har sedan dess expanderat organiskt till ett miljardbolag med ett 70-tal anställda. Sedan 2019 är vi en del av Eleda Group vilket stärker vår kompetens ytterligare och ger oss möjligheter att växa och utvecklas som bolag.

Vi på Salboheds Bygg och Anläggning värdesätter goda relationer – oavsett om det gäller leverantörer, anställda, underentreprenörer eller kunder. Vi sticker gärna ut hakan och säger att vår personal och våra underleverantörer tillhör det absoluta toppskiktet inom branschen.

Våra lokaler finns på Batterigatan i Västerås. Kom gärna in på en kopp kaffe om du har vägarna förbi. Klicka här för att läsa mer!

Jimmy Gerdin