VIK Västerås AB söker säljare!

30 april 2019 15:00

Arbetet med att söka efter säljare till VIK fortsätter, är du den säljaren vi söker efter? Läs mer i annonsen nedan!


Till vårt kontor beläget i ABB Arena Nord behöver vi förstärka med en säljare!

VIK Västerås AB ansvarar för försäljningen till Västerås Ishockeyklubb. I rollen som säljare hos oss kommer du att ha ett helhetsansvar över din egen kundstock. Du kommer främst att arbeta med att sälja sponsoravtal och utveckla samarbeten med både nya och befintliga partners. Vi har ett brett utbud av produkter, allt från exponering till restaurangpaket. Du kommer att få möjlighet att vara med att utveckla och driva vår organisation framåt. I arbetet ingår även att vara en del av matcharrangemanget på VIK:s hemma matcher.

Vi söker någon som är utåtriktad och social och som förstår vikten av långsiktiga relationer. Har du erfarenhet av business to businessförsäljning är det ett plus, men vi värdesätter dina personliga egenskaper främst.

Vi kan erbjuda dig ett arbete i en häftig organisation med ett starkt varumärke och gemenskap. Arbetet är varierande och inspirerande.

VIK har kollektivavtal. Lönen är en kombination av en bra grundlön med möjlighet till provision. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Vid frågor rörande tjänsten kontaktar du Marknadsansvarig Eriq Christiansson, [email protected] eller 073-942 50 00. Skicka in din ansökan snarast då urvalet kommer att ske löpande, men senast 31 maj.

Ansökningarna mejlas till [email protected]

Vi ser framemot din ansökan!