Tillsammans gör vi det möjligt!

5 september 2022 08:00

Fyra Silverpartners klara för kommande säsong!


Erik Johansson, GoProfessional

-För oss är kontinuitet väldigt viktigt, så det känns självklart att vi ska stärka vårt samarbete med Västerås IK. Precis som laget så vill ju vi på GoProfessional ta saker till nästa nivå, så nu tar vi tillsammans sikte på att ta steget upp SHL. VIK:s matcharrangemang passar också vårt företag väldigt bra då vi uppskattar att kunna ta med både anställda och kunder på matcherna och få en helhetsupplevelse i ABB Arena.

Ronny Palm, Wimans Bil & Däckcenter

-Vi har ett stort hockeyintresse och tycker om att följa VIK. Det känns kul att vi kan vara med och stötta klubben ekonomiskt och nu vi ser fram emot en rolig säsong.

Tommy Watkinson & Dennis Watkinson, Carlhans Järnarbeten – NY SILVERPARTNER

-Vi har ett stort hockeyintresse inom företaget och har varit partner till VIK i många år. Vi tycker det är viktigt att klubben har en bra ungdomsverksamhet men även ett elitlag som skapar ett intresse för staden och förebilder för ungdomarna. Vi går väldigt bra ekonomiskt så därför har vi valt att kliva upp som Silverpartner inför kommande säsong och stötta VIK i deras satsning mot SHL.

Jesper Forsberg, Nordikon – NY SILVERPARTNER

-Vi på Nordikon månar om den lokala idrotten och VIK är idag en otroligt välskött förening som har alla verktyg för att ta det sista klivet mot SHL. Vi vill gärna vara med på resan och har därför utökat vårt tidigare engagemang inför kommande säsong.