#Supportyourlocal
Publicerad: 2020-03-31
Var med och ta del av våra partners erbjudanden! På detta sätt är du med och stöttar det lokala företagandet i Västerås. Först ut är Byggmäster, CrossFit Walleye, Elite Stadshotellet i Västerås & PG Brand.

BYGGMÄSTER

Vi på Byggmäster genomför entreprenad- och byggserviceuppdrag i Mälardalen. Vi bygger morgondagens samhälle med bostäder, industrier, handel, kontor och renovering, ombyggnation och tillbyggnad (ROT). Vår blick för bygg tar hänsyn till människa och samhälle i tid och rum. Resultatet blir lösningar präglade av tanke, analys och innovationer för liv, fritid och arbete.

Du som går byggtankar – kontakta oss!

www.byggmaster.nu


CROSSFIT WALLEYE

Kom och träna i en unik miljö och uppnå dom resultat du vill ha. Styrka och kondition i kombination för att få den maximala utvecklingen. Som ny medlem erbjuder vi 25% på ett årskort och få tillång till alla klasser och open gym 05-23 alla dagar om året.

www.crossfitwalleye.se


ELITE STADSHOTELLET VÄSTERÅS

Behöver du jobba hemifrån och har svårt att få arbetsro? Nu finns möjlighet att boka våra hotellrum som arbetsplats och kontor-för-dagen! Från 490 kr per dag.

Erbjudandet gäller under april 2020.

För information och bokning: [email protected] eller 021-102800.

www.elite.se/sv/hotell/vasteras/stadshotellet/


PG BRAND

PG Brand och Arbetsmiljö erbjuder ett heltäckande och företagsanpassat arbete kring arbetsmiljö och brandskydd! Båda dessa områden ska företag och organisationer arbeta med systematiskt.

Erbjuder er möjligheten till en nulägesanalys kring arbetsmiljön eller brandskyddet till rabatterat pris. En nulägesanalys beskriver hur företagets arbete ser ut idag och vilka eventuella utmaningar/möjligheter som de står inför.

Kostnad är 2790 kr ex moms (ordinarie pris 5580 kr ex moms)

www.pgba.se

Jacob Frankner