VIP-träff inför VIK-Vita Hästen
Publicerad: 2020-03-10
Imorn onsdag 11/3 är det årets första slutspelsmatch i ABB Arena, VIK tar mot Vita Hästen kl.19:00. Innan matchen bjuds du som köpt årets VIP-paket in till en VIP-träff i SunStop Lounge med start kl.17:30 för att möta personal från sporten, marknad och styrelse.

Det har varit en bra säsong för Västerås IK under det svåra andra-året i Hockeyallsvenskan. Vi har etablerat och stabiliserat oss med dedikerat och hårt arbete - både på och utanför isen. Klubben har byggt upp en genuin grund att stå på och framtiden känns spännande. Men detta hade inte varit möjligt utan erat stöd. Därför vill vi bjuda in er till ett uppsnack med klubben innan onsdagens slutspelspremiär.

Uppsnacket startar vid 17.30, och ni går in på baksidan av hallen till Västerås IKs kontor. Vi tar plats i SunStop Lounge där baren är öppen och vi bjuder på snacks, kaffe & kaka.

På träffen får ni möta personer ur klubbens olika delar; Sporten, Marknad & Försäljning, Styrelse, för en givande och djup inblick i föreningen.

Access till denna träff sker mot uppvisande av VIP-kort i entrén. Vi vill träffa er alla och hoppas på en stor uppslutning, så se till att komma i tid så ni får en plats då rummet är begränsad.

För frågor kontakta Eriq Christiansson på marknad & försäljning [email protected]

Jacob Frankner