Information inför Fristads Hockey Challenge

3 mars 2019 12:00

Här kommer information till er som företag & partners med säsongskort inför Fristads Hockey Challenge!


En fantastisk grundserie är redan till ändå, på hemmaplan. I veckan så väntar de två återstående matcherna (6 mars: BIK Karlskoga och 8 mars: Modo) på bortaplan.

Att vi når en slutspelsserie är klart, men datum och antal hemmamatcher återstår att bli bestämt. Troligen och förhoppningsvis klarar vi av att få med oss tre nya och härliga hemmamatcher!

_För er företagare sker nu en automatisk förlängning för 3 matcher automatisk – om ni inte meddelar annat önskemål: _

· Säsongskorten 900.- ex.moms · Business Club 975.- ex.moms · Stående bord 5400.- ex.moms

Sittplatser

Priset kommer att vara 300kr/match resterande säsong. (Detta efterfaktureras vid säsongens slut). Säger ni upp några platser till slutspelsserien så är dem fortfarande era inför säsongen 19/20.

Stående bord

Priset kommer att vara 5400kr/bord de kommande tre matcherna. Detta är exklusive mat, då detta bokas som vanligt inför varje match. (Detta efterfaktureras vid säsongens slut). Säger ni upp ert bord till slutspelsserien så är det fortfarande ert inför säsongen 19/20

Business Club

För medlemskapen i Business Club så tillkommer en kostnad på 975.-/medlemskap och det gäller då för 3 matcher. (Detta efterfaktureras vid säsongens slut).


Boka ert event i ABB Arena till slutspelsserien!

Aros Måleri-logen

Boka en match i vår lyxigaste yta. Kvällen startar med en samling i restaurangen för att avnjuta den stora buffén. Därefter tar vi plats i logen där ni spenderar resten av kväll. Ett trevligt och givande sätt att umgås med vänner, kollegor och kunder.

8 personer – 10.000kr ex.moms. (exkl. dryck)

AKH-logen

Sittplatser på stora läktaren för bästa slutspelskänslan! Innan match så tar ni plats i ert exklusiva och intima rum. Det blir något enklare att äta och det finns snacks och en välfylld kyl för att förgylla kvällen. Ni får besök av VIK-representant för uppsnack och i paus kan ni enkelt och smidigt gå tillbaka till rummet för dryck och mingel.

15 personer - 7000kr ex.moms (exkl. dryck)

LF Invest-logen

Arenans bästa mingelyta hittar ni i den stora logen! Här garanteras ni en härlig helkväll med mat, dryck och fartfylld hockey från terrassen! Uppsnack med VIK-tränare och spännande tipstävling förgyller kvällen.

20 personer – 25000kr ex.moms (exkl. dryck)

Matchvärd

Bli en del av kvällens rampljus! Ni tar plats i erat eget rum, med full möjlighet att ha egna presentationer. Uppsnack och frågestund med Västerås IKs huvudtränare Thomas Paananen. Ni sitter på kvällens bästa platser; fåtöljerna Rink-side! Ni är med och utser matchens lirare och delar ut detta pris på isen.

Inför och under matchen får ni massor med exponering; VLT, matchprogram LED-skärmar och mediakuben med speakerröst! En helkväll för det stora gänget!

30 personer – 35000kr ex.moms (exkl. dryck)

Vid frågor och funderingar, hör av er till er kontakt på VIK:s kansli.

Eriq Christiansson (Eriq.[email protected]) Bernt Thoren ([email protected]) Kenny Källström ([email protected])


Varmt välkomna till Fristads Hockey Challenge 18/19!