Vi är klara som Silverpartners!
Publicerad: 2020-06-09
Idag blev det klart att ytterligare tre partners väljer att förlänga sina avtal med Västerås IK!

ICA Maxi Hälla - Viktora Holmgren och Anna Holmgren

ICA Maxi Hälla har sponsrat Västerås IK Ungdom under många år då vi brinner för barn- och ungdomsidrotten och vill stötta det lokala föreningslivet. Idrott är en viktig del av många barns uppväxt så föreningarna har ett stort ansvar för hur verksamheten bedrivs. VIKs nya ungdomsprojekt Ett gulsvart hjärta och de viktiga frågor som berörs där känns därför som att det träffar helt rätt. Därför är vi jätteglada att vara med och stötta det här initiativet och det ska bli väldigt roligt att få följa det framåt.

EM Carlssons Bygg och Anläggning - Magnus Carlsson, VD

Vi inom EM Carlsson ökar stegvis vårt engagemang i VIK, då vi tycker att saker utvecklas positivt. Detta gäller inte bara det rent sportsliga, utan även det sociala åtagandet, en uppgift som är en nog så viktig samhällsfunktion. Vi hoppas att vi kan vara en del av ett fortsatt gott arbete.

Swetex - Peder Heljeberg, delägare.

Det är tuffa tider för många företag, vilket drabbar även elitföreningarna och deras sponsringsintäkter. Vi har stöttat VIK i många år. De senaste åren har klubben gjort väldigt mycket rätt och därför vill vi nu, när vi har möjlighet, utöka vårt partnerskap med VIK. Vi ser fram emot kommande säsong.

(Swetex utökar sitt partnerskap med VIK och går från Bronspartner till Silverpartner)

Västerås IK