Tillsammans gör vi det möjligt!

9 september 2021 10:00

Idag blev det klart att Mälarenergi kliver upp som ny Guldpartner till Västerås IK.


Glenn Braun, Mälarenergi

-Vi på Mälarenergi var en av de partners som tryckte på hårdast om att klubben borde satsa mer på social hållbarhet för alla. Det blev startskottet för vad som idag är Ett Gulsvart Hjärta för stadens ungdomar. Samtidigt är det minst lika viktigt med att föreningen gör en satsning och strävar efter att ta klivet upp till SHL. Då skapas det hjältar och förebilder som barnen och ungdomarna kan se upp till. Det är därför vi valt att ta nästa steg och bli ny Guldpartner till Västerås IK inför kommande säsong.

Jens Brandberg, Västerås IK

-Mälarenergi är en partner som tror på vårt arbete med social hållbarhet i Ett Gulsvart Hjärta, och även vår satsning Gulsvart 2024. Mycket glädjande att de väljer att växla upp och bli Guldpartner kommande säsong.

Mer om Mälarenergi

Vi på Mälarenergi bryr oss om och utvecklar det samhälle vi lever i. Varje dag året om. Det har vi gjort i 150 år och det kommer vi fortsätta att göra. Med hållbara produkter och tjänster bidrar vi till minskad klimatpåverkan och ett mer hållbart samhälle.

Vi ägs till 100 procent av Västerås stad. Det är vi som förser dig med allt det som du behöver; elavtal, elnät, vatten och avlopp, fjärrvärme, fjärrkyla och fiber. Men vi erbjuder också konsulttjänster, energioptimering och elbilsladdning.

Klicka här för att läsa mer om oss.