ABB blir Gulsvart slutspelspartner
Publicerad: 2020-03-09
En mycket glädjande nyhet med två dagar kvar till slutspelet startar. ABB väljer att hoppa på en ny satsning från VIK och blir "Gulsvart slutspelspartner". -Ett intressant och bra koncept för oss, säger Fredrik Ribba, Sponsringsansvarig ABB Sverige.

När Hockeykvalet 2020 startar på onsdag tar VIK emot Vita Hästen på hemmaplan. Intresset för matchen är stort, vilket märks både på biljettförsäljningen och intresset för att sitta på Hyllan och i restaurangen.

Inför årets slutspel lanserar VIK ett helt nytt koncept - "Gulsvart slutspelspartner". Vi är mycket glada över att ABB i dag har beslutat att tacka Ja till partnerskapet.

-Det är viktigt för oss att synas i lokala sammanhang och på de orter där vi har många medarbetare. Vi har varit partner till VIK och hockeyn länge. Konceptet, att bli värd för VIK:s slutspel, är intressant och bra för oss. Många av våra medarbetare är intresserade av hockey och följer VIK. Nu när laget går in i säsongens mest spännande och avgörande fas känns det väldigt kul att ABB kan vara med och stötta där. ABB är glada att få vara Gulsvart slutspelspartner säsongen 19/20, säger Fredrik Ribba.

Jens Brandberg