Boka din plats på hyllan mot Vita Hästen!
Publicerad: 2020-09-16
Se när Rasmus Asplund göra hemmadebut!

Efter en osäker tid med sjukdom i laget och uteblivna träningar och matcher som följd, laddar vi äntligen för hemmamatch igen! Onsdag 23 september hälsar vi Vita Hästen välkomna till ABB Arena Nord. En match som blir ett sista genrep innan seriestarten för båda lagen, så tempot lär bli högt. Vi kommer bland annat få se NHL-spelaren Rasmus Asplund göra hemmadebut för de gulsvarta.

Kvällen till ära får vi även möta det nya gänget bakom Rocklunda Restaurang & Konferens, med Petri Karhukorpi i spetsen. Med meriter som Årets Kock i Finland 1993, många års erfarenhet av att driva konferensanläggningar och grundandet av bryggeriet Coppersmiths - så är det ett spännande och välmeriterat nyförvärv som kommit in som samarbetspartner till Västerås IK.

Eriq Christiansson, Västerås IK:

-Vi är otroligt glada över den starten vi har fått med Petri och hans gäng. Det brinner av driv och idéer som vi hoppas kunna ta del av för att höja upplevelsen runt både matcher och VIK-verket. Nästa vecka får vi dessutom stifta bekantskap med deras kök för första gången och förväntningarna är höga!

Boka din plats redan idag!

Vi har återigen möjlighet att ta in 50 personer på restauranghyllan. Önskar ni en plats till denna match så bokas det via [email protected] eller 073-9425015.

Västerås IK-Vita Hästen

Onsdag 23 september 19.00

  • Restaurangen öppnar kl 17.00 och det är nedsläpp 19.00 Maten serveras när respektive sällskap är på plats.

Meny

Förrätt: Ponzu lax, tunnbröd med misomajonnäs, kallrökt lax, ponzu, avokado, picklad rättika och salladslök.

Varmrätt: Biff Rydberg med saltgurka gravad äggula och senapsgrädde.

Dessert: Sockerkaka bakad på brynt smör, praline mousse, hjortronculis och hallonmaräng.

Pris: 995 kr ex.moms per person

För att fylla borden enligt rådande restriktioner så kommer sällskap på 3 till 6 personer att prioriteras vid bokning. Ber om förståelse för detta.

Västerås IK