Publikinformation | VIK-Vita Hästen
Publicerad: 2021-10-01
Viktig information till kvällen.

Ingång vid stora entrén

Entré till matchen sker vid den stora entrén mot parkeringen. Du visar din biljett, antingen i fysisk form eller i telefonen för entrévärdarna som scannar in dig.

Arenan öppnar 17.30. Biljettluckan öppnar 17.30. Restaurangen öppnar 17.00.

ABB Arena är kontantfri

Inför förra säsongen (2020/21) fattades beslut att ABB Arena blir helt kontantfri. Det har alltså redan varit så i ett års tid. Det betyder att du inte kan handla med kontanter i biljettluckan eller inne i arenan.

Betalningsmedel är kort eller swishbetalning. Swishnummer finns uppsatt vid alla betalstationer.

## Kom i tid! ##

Parkeringsmöjligheterna på Rocklundaområdet är begränsade. Vill du ha en parkering rekommenderar vi dig att komma till arenan minst två timmar före nedsläpp (17.00).

För dig som besöker restaurangytor

För att handla i någon av restaurangens ytor hänvisas du att göra dina beställningar i restaurangens nya app. Den heter ”Rocklunda” och finns där appar finns.

För dig med seriekort

Vi påminner om att du med seriekort har fått ett digitalt seriekort när du gjorde ditt köp. Du fick då ett mail med både ”PDF-biljett” och ”mobilbiljett”. Båda fungerar för att komma in på matcherna.

Det viktigaste med seriekortet oavsett om det är plastkort, utskriven PDF-biljett eller mobilbiljett är streckkoden. Det är den som är ditt seriekort och ger dig access till arenan.

Sjung för tre poäng

Vi uppmuntrar alla att delta i sången från hemmastå. En sprakande arenainramning gör både din och spelarnas kväll än bättre!

Mot en stark publiksiffra

Förköpsförsäljningen av biljetter ger en prognos om en riktigt stark publikinramning. Det kommer att bli den bästa publiksiffran mot motståndaren Vita Hästen sedan seriepremiären 2014. Och kanske än bättre!

Biljetter

För dig som ännu inte köpt biljett finns dessa att köpa här: https://vik.ebiljett.nu

Kevin Johansson