Aqua Dental – Ny Slutspelspartner!
Publicerad: 2022-03-25
En viktig och stark nyhet inför dagens kvartsfinal är att Västerås nya tandläkare Aqua Dental kliver in som Slutspelspartner till Västerås IK.

Rikard Virta, ägare och grundare av Aqua Dental:

-Den 4 april öppnar vi vår nya klinik inne i Igor och vi blev förstås glada när Västerås IK bjöd in oss som partner inför slutspelet. Vi ser fram emot att möta er både i och utanför arenan, och att vi i framtiden får chansen att visa upp tandvården från sin allra bästa sida.

Markus Hjertqvist, säljare Västerås IK:

-Jag har fört en dialog med Rikard en tid nu inför deras öppning, och det är otrolig kul att de väljer att haka på redan nu för det är en start på ett fint samarbete även för säsongen 22/23. Aqua Dental erhåller ett stort exponeringspaket, och klubben får i gengäld en stark partner som nu bidrar till att stärka klubben och en fortsatt offensiv satsning på Gulsvart2024!

Aqua Dental

Resan mot Sveriges tryggaste och vänligaste tandvård började egentligen 2010, men tog på riktigt fart 2014 då vi under nytt ledarskap beslöt oss för att förändra synen på svensk tandvård i grunden. Målet var att ingen ska behöva känna att det är tråkigt, omständligt eller obehagligt att gå till tandläkaren. I dag har vi totalt hunnit etablera 20 kliniker, rekryterat nära 500 enastående medarbetare och hjälpt hundratusentals patienter att underhålla eller återskapa sina leenden.

Kort sagt är vi en av Sveriges största (men framför allt trevligaste) tandvårdskedjor som med passion, tillgänglighet och kvalitet vill hjälpa dig att upprätthålla en god munhälsa livet ut. Vår nya klinik i Västerås hittar du i Kvarteret Igor och här kommer vi kunna hjälpa dig med allt i från allmän, förebyggande och akut tandvård till ett brett utbud av estetiska behandlingar och tandreglering.

Läs mer om oss på aquadental.se

Följ oss gärna i våra övriga kanaler: Facebook, Instagram och LinkedIn

Jimmy Gerdin