Sista chansen — ståplatskort till kampanjpris!
Publicerad: 2021-08-25
Ta chansen att säkra ståplatskort till kampanjpris. 1 999 kronor för vuxen i stället för ordinarie pris 2 400 kronor.

Seriekortsförsäljningen befinner sig på rekordnivåer. Men vi kan bli fler!

Vår dröm är en arena med en så hög grad av seriekortsinnehavare som möjligt - och därför har vi vässat vårt seriekortserbjudande med en mängd valmöjligheter inför säsongen 2021/22.

Nu vill vi påminna om att kampanjtiden för ståplatskorten börjar gå mot sitt slut. Fram till 31 augusti kan du köpa seriekort till rabatterat pris. 1 999 kronor gäller för vuxna, jämfört med ordinarie pris 2 400 kronor.

Länk till seriekorten hittar du här: https://vik.ebiljett.nu/Tickets/Choose/14?S=1

Erbjudande på sittplats, då?

För dig som söker ett kalaspris på sittplats har vi matchat prisnivån från ståplats. Vår stora nyhet inför säsongen är att du på sektion G, F och D kan köpa även sittplatskort för bara 1 999 kronor.

Försäljningen visar att initiativet gått hem hos VIK-are, där många tecknat kort på dessa sektioner och den förmånliga prisnivån.

Passa på att teckna ditt sittplatskort redan i dag innan de bästa platserna tar slut!

Länk till seriekorten hittar du här: https://vik.ebiljett.nu/Tickets/Choose/14?S=1

Lojalitetspris på medlemskap

Du som tecknar seriekort tilldelas också möjlighet att teckna vår mellannivå på medlemskap - nivå Gulsvart - till lojalitetspriset 750 kronor (ordinarie pris 1 200 kronor).

För att teckna det väljer du seriekortsalternativet som heter exempelvis "Sektion P, O, N, M, L + Medlemskap Gulsvart" i vallistan på vik.ebiljett.nu.

Krångligt med internet? Vi erbjuder personlig service!

Vår privatmarknadansvarige Kevin Johansson står ständigt till förfogande för att bidra med personlig service och svara på frågor om hur du gör för att betala dina kort eller de frågor som kan uppstå.

Du når oss på:

Mail: [email protected]

Telefon: 073-942 50 09

Dela upp betalningen med Klarna

Vårt biljettsystem AXS har koppling till Klarna, vilket betyder att du kan dela upp din betalning enligt dina egna önskemål.

Läs mer om hur Klarna fungerar här: https://www.klarna.com/se/smoooth/

Vad gäller med publikrestriktioner?

I dagsläget kan vi välkomna cirka 750 personer på ordinarie läktarplatser. Samtliga dessa kommer att premieras till våra seriekortsinnehavare.

Samtidigt har regeringen uttryckt en ambition av att avveckla samhällsrestriktionerna i september, men har ännu inte uttryckt huruvida de kommer att fullfölja det eller inte. Vi avvaktar regeringens beslut och kommunicerar löpande när våra förutsättningar ändras.

Privatmarknadsansvarig Kevin Johansson