VIKtigt med öppenhet
Publicerad: 2019-08-16
En satsning på VIK-TV och spelarnas vardag på Instagram för tredje året i rad. Säsongen 19/20 satsar vi på att höja vår egen kommunikation ännu mer.

I Västerås IK har vi de senaste två åren jobbat hårt med öppenhet. Vi vet att intresset för klubben är stort där ute. Vi som jobbar med klubbens kommunikation på kontoret just nu har flera ansvarsområden, men dessa funktioner har vi inom media/kommunikation:

  • Jens Brandberg, kommunikationsansvarig.
  • Jacob Frankner, programledare och sociala medier.
  • Jimmy Gerdin, VIK-TV och arenaproduktion.
  • Vi har också stor hjälp av vår skribent Olof "GurkOlle" Loklint som jobbar volontärt.

VIK-TV är en stor satsning vi gör i takt med att organisationen växer. Under säsongen kommer vi, förutom intervjuer inför och efter matcher, att bjuda på en hel del längre reportage. Ett sånt är "På djupet med GurkOlle". En intervjuserie i tre delar som har premiär i helgen. Olof Loklint tar där med de tre spelarna som var med vid degraderingen till HockeyEttan ut i sin båt på Mälaren. Hör Jimmie Jansson Lorek berätta om resan ned och upp, Fredrik Johansson om mardrömmen när hans dotter blev sjuk och Marcus Bergman om huvudskadan som höll honom borta från spel under en lång period.

Att spelarna tar över Instagram och visar upp sin vardag en vecka var under säsong har varit väldigt populärt. På måndag är det dags igen, för tredje året i rad. Häng med oss där!

Vi kommer också denna säsong att berätta mer om övriga lag i elitföreningen, där VIK Dam, J20 Elit, J18 Elit och Elit ingår.

Kort och gott, vi ska göra allt för att ni som vill följa VIK på nära håll ska få så mycket bra material som möjligt av oss på vik.se och i våra sociala medier. Tillsammns med lokal media ska vi se till att säsongen 19/20 blir väldigt rolig att följa.

Jens Brandberg