Beslutat: tomma läktare
Publicerad: 2020-03-12
Hockeykvalet 2020 spelas vidare - men utan publik. Hockeyallsvenskan har gemensamt fattat beslutet att hålla läktarna helt tomma.

Efter regeringens beslut om en förordning om förbud att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 deltagare, har i dag Hockeyallsvenskans klubbar enats om en gemensam samsyn gällande publikfrågan. Beslutet går helt i linje med det Västerås IK som föreningen redan beslutat under ett möte på torsdagsmorgonen. Matcher i slutspelsserien kommer att genomföras enligt spelschema, men helt utan publik.

Återbetalning av redan förköpta biljetter kommer att ske genom vår biljettleverantör AXS. Vi ber att folk har tålamod med detta då det kan dröja innan återbetalningar kan utföras, på grund av den rådande situationen.

För er som vill ta del av matchen finns det två alternativ. Cmore och Sveriges radio har gällande avtal om att sända matcherna, och kommer därför att släppas in på arenan.

Västerås IK kommer under dagen att fatta beslut rörande föreningens egen ungdomsverksamhet och de träningar, matcher och cuper som återstår av säsongen.

Västerås IK