VIK Ungdom ställer in all sin verksamhet

12 mars 2020 15:16

Med anledning av den utveckling som nu sker gällande Covid-19 och den verksamhet som VIK Ungdom bedriver har idag VIKs styrelse tagit beslutet att stoppa all verksamhet inom VIK Ungdom för resterande del av säsongen 19/20


Det gäller träningar, matcher (hemma och borta) samt cuper – arrangerade av oss själva eller där vi gästar andra föreningar.

VIK Ungdom bedriver en ideell verksamhet med syftet att ge barn och ungdomar möjligheten till att idrotta. I det läget som vi befinner oss i nu, så är det motiverat att vi som förening inte är med och bidrar till att förvärra läget genom att utsätta både oss själva och andra för risken att föra smittan vidare.

Säsongen är inne i sitt slutskede där ett fåtal seriematcher finns kvar och merparten av lagen har avslutning inom några veckor. Vi är medvetna om att det här en av de roligaste delarna av säsongen och många ser fram emot att få avsluta med cuper och inbjudningsmatcher. För många kommer detta i sämsta tänkbara läge, men det är inte något som vi som förening kan påverka.

Det här innebär att vi ställer in samtliga samlingar inom VIK Ungdom oavsett om det är spelare, ledare eller vårdnadshavare.

Nu blickar vi framåt och hoppas på att vi riskfritt kan gå in i nästkommande säsong.

VIKs styrelse.