Information inför årets GRATISMATCH 30/1

28 januari 2019 18:00

På onsdag 30/1 kl.19:00 bjuder våra partners alla Västeråsare på Hockeyfest med fri entré i ABB Arena. Här har vi samlat lite viktig information för dig som besökare!


Säsongskort

För dig som innehar säsongskort så gäller detta även på gratismatchen, det innebär att du självklart har tillgång till dina ordinarie platser. Om du av någon anledning inte skulle kunna vara på plats under matchen så går det sjävklart bra att du lånar ut dina platser till en kollega eller vän. Om du vill ha hjälp att låna ut dina biljetter just för denna kvällen går det bra att kontakta VIKs kansli för mer information.

Fri entre för alla - biljett behövs

På onsdag är det fri entré för alla som önskar att komma och se på matchen Västerås-Västervik. Men för att komma in i hallen behöver alla ha en personlig biljett. Du kan förboka din biljett via webben och få den digitalt eller så hämtar du ut en biljett i biljettluckorna under matchdag.

Biljettluckorna öppnar kl.17:30 på ons 30/1

Parkering

Då vi väntar storpublik denna hockeyfest så uppmanar vi alla som har möjlighet att åka kollektivt eller att man åker tillsammans för att så många som möjligt ska få p-plats.

Parkeringsvärdar kommer finnas på området för att hjälpa till med parkeringen. Se parkeringsmöjligheter på Rocklundaområdet på kartan!

Se mer om Biljettinformation & parkeringskarta >

Här kan du läsa mer om gratismatchen och hur du kan vara med som partner eller privatperson! LÄS MER >