Se matchen från bästa platserna!
Publicerad: 2020-03-09
Nu drar årets bästa matcher igång i ABB Arena. Västerås IK är klara för slutspelsserien och nu har ni möjlighet att vara på plats i arenan på några av våra bästa platser. Boka era platser på hyllan eller i någon av våra loger!

Nu drar HOCKEYKVALET 2020 igång, först ut är hemmamatchen VIK-Vita Hästen onsdagen 11/3 kl.19:00. Köp biljetter här till matchen >

Spelschema slutspelsserien

Omgång 1: Onsdag 11 mars 19.00 Västerås - Vita Hästen

Omgång 2: Fredag 13 mars 19.00 Karlskoga - Västerås

Omgång 3: Söndag 15 mars 15.00 Västerås - Södertälje

Omgång 4: Tisdag 17 mars 19.00 Västerås - Timrå

Omgång 5: Torsdag 19 mars 19.00 Västervik - Västerås


Restaurangen i ABB Arena

Vi öppnar restaurangen 2 timmar innan matchstart. Då har gästerna direkt tillgång till dagens buffé, som serveras fram tills matchstart.

Bord på hyllan 600kr/person exklusive moms.

Mixa den goda maten och spänningen från hockeymatchen så är du så nära en oförglömlig kväll man bara kan komma. Bjud med kunder, familj eller vänner och njut tillvaron.

Bord i restaurangen 500kr/person exklusive moms.

Inne i restaurangen finner vi ytor för både större som mindre sällskap. Smidig tillgång till bar och uppsnack med tränare inför varje hemmamatch i härligt hockeyinspirerad restaurangmiljö. Matchen ses sedan på arenans sittplatsläktare.

Kaffe och bordsvatten ingår i samtliga alternativ.


Boka ert event i ABB Arena till slutspelsserien!

Aros Måleri-logen

Boka en match i vår lyxigaste yta. Kvällen startar med en samling i restaurangen för att avnjuta den stora buffén. Därefter tar vi plats i logen där ni spenderar resten av kväll. Ett trevligt och givande sätt att umgås med vänner, kollegor och kunder.

8 personer – 10.000kr ex.moms. (exkl. dryck)

AKH-logen

Sittplatser på stora läktaren för bästa slutspelskänslan! Innan match så tar ni plats i ert exklusiva och intima rum. Det blir något enklare att äta och det finns snacks och en välfylld kyl för att förgylla kvällen. Ni får besök av VIK-representant för uppsnack och i paus kan ni enkelt och smidigt gå tillbaka till rummet för dryck och mingel.

15 personer - 7500kr ex.moms (exkl. dryck)

LF Invest-logen

Arenans bästa mingelyta hittar ni i den stora logen! Här garanteras ni en härlig helkväll med mat, dryck och fartfylld hockey från terrassen! Uppsnack med VIK-tränare och spännande tipstävling förgyller kvällen.

20 personer – 25000kr ex.moms (exkl. dryck)

Matchvärd

Bli en del av kvällens rampljus! Ni tar plats i erat eget rum, med full möjlighet att ha egna presentationer. Uppsnack och frågestund med Västerås IKs huvudtränare Thomas Paananen. Ni sitter på kvällens bästa platser, fåtöljerna FRONT SEAT! Ni är med och utser matchens lirare och delar ut detta pris på isen.

Inför och under matchen får ni massor med exponering; Sociala medier, matchprogram, LED-skärmar och mediakuben med speakerröst! En helkväll för det stora gänget!

30 personer – 35000kr ex.moms (exkl. dryck)

Vid frågor och funderingar, hör av er till oss på marknad hos VIK.

Eriq Christiansson ([email protected])

Bernt Thoren ([email protected])

Hugo Pommer ([email protected])

Jacob Frankner ([email protected])


Varmt välkomna till Hockeykvalet 2020!

Jacob Frankner