Tillsammans gör vi det möjligt!

20 juni 2022 08:00

Idag blev det klart att Avans blir ny Guldpartner till Västerås IK.


Jonas Lundberg, Avans

-Avans med medarbetare har alltid haft ett stort gulsvart hjärta å varit en silverpartner under många år! För att vi tillsammans skall kunna nå SHL så vill vi bidra med att gå upp som Guldpartner hos VIK! Förutom hockeyn har även VIK byggt upp ett riktigt bra arrangemang runt matcherna där vi kan knyta upp nya och befintliga affärskontakter å se på bra idrott samtidigt.

Hugo Pommer, Västerås IK

-Det är riktigt inspirerande att vi har partners som Avans med Jonas Lundberg i spetsen. Att de nu kliver upp till Guldpartner visar på ett otroligt stort VIK-hjärta och engagemang för klubben. Tillsammans gör vi det möjligt.

Fakta om Avans:

Avans Maskintillbehör AB är det lilla företaget med de stora resurserna som håller en hög service , teknisk support å bred lagerhållning! Vi är en partner till den svenska industrin med reservdelar och service till kundens produktion och maskiner. Läs mer om oss här!

Avans Linjärteknik AB - service och försäljning av linjära produkter. Sedan starten ansvarar vi för service och försäljning av linjära produkter. Sortimentet består bland annat av kulskruvar, linjärstyrningar, servosystem, momentdragare, linjärmoduler och aluminiumprofiler. Vi erbjuder expresstillverkning av kulskruvar samt renovering av både kulskruvar och maskinspindlar. Läs mer om oss här!