Tillsammans gör vi det möjligt!
Publicerad: 2022-12-15
Fyra Silverpartners klara varav tre helt nya!

{!A}

ProjPartner , Martin Lagerholm - NY SILVERPARTNER

ProjPartner är ett nystartat bolag som erbjuder konsulttjänster inom VVS, energi och hållbarhet. För oss var det naturligt att stötta Västerås IK och dess arbete med ungdomsverksamheten. Samtidigt syns vi lokalt och får möjligheten att nätverka med kunder och samarbetspartners.

{!B}

Riksbyggen, Andreas Norling

-Riksbyggen vill fortsätta att vara med och stötta den resa som VIK har påbörjat mot SHL. För oss är VIK en proffsig förening som engagerar många västeråsare. Man har en bred ungdomsverksamhet och bedriver ett långsiktigt arbete i föreningen

Olearys, Nova-Madelene Sefton - NY SILVERPARTNER

-Vi på O'Learys Västerås är oerhört stolta över att som Västerås Nöjespalats med sporten som en central del på vår venue vara Silversponsor till Västerås IK. Vi är stolta över att på så vis vara en del av VIK och dess grundvärderingar vilka vi stolt delar, också hos oss! Hockeyn har också varit en stor del av hela Västerås i vilket vi befinner oss i hjärtat.

La Vie, Patrik Thorsell – NY SILVERPARTNER

-Ett rikt föreningsliv med ett elitlag ger våra klienter en stor möjlighet att bryta sina negativa vanor och nya chanser att bli en del av det vanliga samhället. VIK är Västerås största idrottsliga angelägenhet och tar ett stort samhällsansvar. Det är precis i linje med vad vi vill bidra med i LaVie.

Jimmy Gerdin