Svenska Spel

Information för ackreditering & press

Pressvärdar

Om ni har några frågor och funderingar under matcherna så finns pressvärdar på plats i arenan.

Pressackreditering

Senast klockan 12.00 på matchdagen måste ni ha ackrediterat er till Bernt Thorén via E-post där ni anger om ni behöver skrivplats/fotoplats till bernt.thoren@vik.se . Vid helgmatcher måste ackreditering ske senast klockan 12.00 vardagen innan match.

Entré

Utanför huvudentrén är det skyltat till pressingången där ni sedan anmäler er till pressvärdarna.

Parkering

Pressparkeringen är belägen intill pressingången. Där finns det plats för fyra bilar. Parkerar du där måste du hämta ett tillfälligt parkeringstillstånd från pressvärdarna. Du kan även parkera var du vill på den stora parkeringen framför arenan utan tillstånd.

Pressläktare

Det finns 16 platser på pressläktaren för er som behöver skrivplats. Det finns dessutom sex platser på pressläktaren för fotografer. Det finns även möjlighet att arbeta inne i pressrummet.

Pressrum

Pressrummet är nära ansluten till pressläktaren där det före match och under periodpauser erbjuds fika samt statistikblad i periodpauser.

Internetuppkoppling

I ABB Arena är det både trådbunden och trådlös internetuppkoppling. För tillgång till trådbunden internet krävs det att ni tar med er egen nätverkskabel. För den trådlösa internetuppkopplingen får ni inloggningsuppgifterna från pressvärdarna.

Presskonferens

Omkring 5-10 minuter efter match är det presskonferens i pressrummet där tränarna ger sin syn på matchen och därefter svarar på era frågor.

Klubbnamn

VIK Västerås HK är klubbens namn och bör användas. Andra namn som går att använda är VIK eller VIK Hockey.

Spelarintervjuer

Efter match är det tillåtet att intervjua spelare i spelargången. Prata med pressvärdarna under match så visar de er hur ni lättast tar er ner.

Pressmaterial/Logotyp

Ladda ner vår logotyp

Övriga frågor

Om ni har några frågor och funderingar under er vistelse i ABB Arena så tveka inte, fråga pressvärdarna eller någon annan från VIK.se. Vi finns alltid på plats minst två timmar innan nedsläpp.

VIK Hockey hälsar er varmt välkomna till ABB Arena Nord.

Innan ankomst till arenan besvaras era frågor av

Bernt Thorén
Tel: 021- 30 45 84